Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger

Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger

SFAC0050
Ky inverter është një burim energjie i besueshëm për një gamë të gjerë pajisjesh. Eshtë një zgjedhje shumë e mirë për të gjeneruar energji, pasi nuk përdor karburant dhe nuk bën zhurmë.
Voltage Output
230V
Voltage Input
24VDC
Connection
Hardwire
Cirquit
Overload Protection
AVR
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.