copy of Tripp Lite 750 Watts...

copy of Tripp Lite 750 Watts Inverter-Charger

SFZA6506

Ky inverter është një burim energjie i besueshëm për një gamë të gjerë pajisjesh. Eshtë një zgjedhje shumë e mirë për të gjeneruar energji, pasi nuk përdor karburant dhe nuk bën zhurmë.

 
Output Power
2500W
Input Voltage
24VAC/230VAC
Output Voltage
230VAC
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.