Tripp Lite 3600 Watts Inverter-Charger
Tripp Lite 3600 Watts Inverter-Charger
Tripp Lite 3600 Watts Inverter-Charger
Tripp Lite 3600 Watts Inverter-Charger

Tripp Lite 3600 Watts Inverter-Charger

SFAC0060
Ky inverter është një burim energjie i besueshëm për një gamë të gjerë pajisjesh. Eshtë një zgjedhje shumë e mirë për të gjeneruar energji, pasi nuk përdor karburant dhe nuk bën zhurmë.
Voltage Output
230V
Voltage Input
36VDC
Connection
Hardwire
Cirquit
Overload Protection
AVR
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.