HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse
HP Z5000 Bluetooth Mouse

HP Z5000 Bluetooth Mouse

SBCC0200
Ky mouse është balanca perfekte për transportueshmëri dhe komfort. Nuk është nevoja të instaloni software.  Përdorni teknologjinë e lidhjes Bluetooth, pa patur nevojën e një USB për ta lidhur në kompjuterin tuaj.
 
Connection
Bluetooth
Ngjyra
Silver
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.