HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse
HP Z3700 Gold Wireless Mouse

HP Z3700 Gold Wireless Mouse

SBCC0067

Dizajn i vecantë Ky dizajn i lëmuar plotëson pajisjet tuaja të preferuara HP dhe mund të vendoset lehtësisht kudo. Wireless Ka një lidhje wireless 2.4GHz. Bateri që zgjat Bateri e cila zgjat deri në 16 muaj, pa i ndërruar bateritë.

 
Wireless
Yes
Ngjyra
Gold
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.