copy of Tripp Lite 2400 Watts...
copy of Tripp Lite 2400 Watts...
copy of Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger
copy of Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger

copy of Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger

SFBA0201

Ky inverter është një burim energjie i besueshëm për një gamë të gjerë pajisjesh. Eshtë një zgjedhje shumë e mirë për të gjeneruar energji, pasi nuk përdor karburant dhe nuk bën zhurmë.

 
Output Power
410W
Capacity (VA)
750VA
Input Voltage
140V - 300V
Output Voltage
220VAC
Battery life
2.5 minutes (400W), 8.3 minutes (230W)
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.