copy of Tripp Lite 2400 Watts...

copy of Tripp Lite 2400 Watts Inverter-Charger

SFZA5506

Ky inverter është një burim energjie i besueshëm për një gamë të gjerë pajisjesh. Eshtë një zgjedhje shumë e mirë për të gjeneruar energji, pasi nuk përdor karburant dhe nuk bën zhurmë.

 
Output Power
450W
Capacity (VA)
800VA
Input Voltage
230VAC
Output Voltage
230VAC
Battery life
2.5 minutes (240W), 17 minutes (120W)
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.