copy of Samsung 860 EVO 1TB SSD

copy of Samsung 860 EVO 1TB SSD

SSD i besueshëm I dizenjuar kryesisht për laptop dhe kompjuter të avancuar me V-NAND e fundit. Performancë e përmirësuar Shpejtësitë janë më të qëndrueshme, edhe me ngarkesa të shumta dhe punë që kryhen njëkohësisht. Ka një shpejtësi shkrimi prej 520MB/s dhe leximi prej 550MB/s.  Më rezistente Ruani dhe renderizoni video 4K dhe të dhëna 3D nga programet më të fundit, me 8X më shumë TBW ( Terabytes Written ) se versioni i mëparshëm.

 
SSD Capacity
1TB
SSD Interface
SATA III
Read Speed
550Mb/s
Write Speed
520MB/s
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.