copy of Kingston A400 120GB SSD

copy of Kingston A400 120GB SSD

SILT0002

Përmirëson kohën e përgjigjes të sistemit tuaj. Shpejtësi leximi dhe shkrimi përkatësisht 500MB/s dhe 350MB/s, ky SSD është 10x më i shpejtë se një HDD tradicional, pasi ka një performancë më të lartë, kohë përgjigje më e shpejtë edhe nëse kryhen disa punë njëkohësisht.

 
SSD Capacity
480GB
SSD Interface
SATA III
Read Speed
540MB/s
Write Speed
500MB/s
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.