copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

SGIA0013

Performancë e lartë për streaming HD, lojra dhe përdorim pajisjesh të shumëfishta. Ka një procesor dual-core, teknologji AC SmartBeam, 4 antena e shumë të tjera.

 
Ports
Signal rate
150 Mbps
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.