copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

SGMA0400

Performancë e lartë për streaming HD, lojra dhe përdorim pajisjesh të shumëfishta. Ka një procesor dual-core, teknologji AC SmartBeam, 4 antena e shumë të tjera.

Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.