copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router
copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router
copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router
copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

copy of D-Link EXO AC2600 Wi-fi Router

SGZA0283

Performancë e lartë për streaming HD, lojra dhe përdorim pajisjesh të shumëfishta. Ka një procesor dual-core, teknologji AC SmartBeam, 4 antena e shumë të tjera.

 
Ports
Frequency
2.4/5GHz
Antenna Quantity
4
Signal rate
867 Mbps
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.