HP 951XL Yellow Ink Cartridge

HP 951XL Yellow Ink Cartridge

OMHI0653
Printoni materiale dhe dokumenta profesionale, të cilat do të lënë një impakt tek klienti. Ka një kosto më të ulët se laser. Cdo faqe që printohet, do të ketë të njëjtin kualitet të lartë, si faqja e parë e printuar.
 
Page Yield
1500 Pages
Ngjyra
E verdhë
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.