Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad
Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad
Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad
Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad
Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad
Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad

Trust GXT 760 Glide RGB Mousepad

SBCG9007
Anësoret dhe logo është e ndricuar me RGB LED ( 7 ngjyra ). Ndricimi LED mund të ndryshohet pa nevojën e një software. E optimizuar për të gjitha opsionet e ndjeshmërisë dhe të sensorëve. Fërkim shumë i ulët. Baze prej gome e cila nuk rrëshket.
Dimensions
368 x 355 x 10 mm
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.