copy of Asus GeForce GT730 2GB...
copy of Asus GeForce GT730 2GB...
copy of Asus GeForce GT730 2GB...
copy of Asus GeForce GT730 2GB Graphic Card
copy of Asus GeForce GT730 2GB Graphic Card
copy of Asus GeForce GT730 2GB Graphic Card

copy of Asus GeForce GT730 2GB Graphic Card

SIIA8944

Asus GT730 përmban disa teknologji të cilat mund ti gjeni vetëm tek Asus. Ka një ventilator për një kohëzgjatje 25% më shumë dhe Alloy Power Components për më tepër stabilitet. 25% më shumë jetëgjatësi Dizajni unik i ventilatori ul nxehtësinë e kartës për t'i rritur jetëgjatësinë me 25%.  Më shumë qëndrueshmëri Komponentet e tij rrisnin performancën duke ulur humbjen e energjisë dhe rrit qëndrueshmërinë. 

 
VGA
Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB
Memory Size
6GB
Memory Type
GDDR6
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.