copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn...
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn...
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn...
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn...
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn All in One Printer
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn All in One Printer
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn All in One Printer
copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn All in One Printer

copy of HP LaserJet Pro MFP M130fn All in One Printer

SCDC0600

I dizenjuar për të qenë eficient Printoni, skanoni, bëni fotokopje dhe dërgoni fax me anë të këtij printeri LaserJet MFP. Kohë pritjeje më e vogël pasi mund të printoni deri në 23 faqe në minutë. Kurseni energji me teknologjinë HP Auto-On/ Auto-Off.

 
Functions
Print/Copy/Scan/Fax
Print Technology
Laser
Print Speed
28ppm
Print resolution
600 x 600 dpi
Copy resolution
600 x 600 dpi
Scan resolution
600 x 600 dpi
Duplex
Yes
ADF
Yes
Monthly Cycle
50,000 pages
Media Size
Ports
Connection
Wireless
Ngjyra
E bardhë
Warranty
1 Year Warranty
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.