Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor
Philips 19.5" LED Wide Monitor

Philips 19.5" LED Wide Monitor

SBAP0074
Super pamje vizuale në cdo kohë Teknologjia LED ju përcjell pamje vizuale me ngjyra të plota për një eksperiencë të mrekullueshme gjatë punës tuaj.  Zgjedhja më e mirë Ekrani 19.5" është ekologjik dhe ju lejon që të punoni për orë të gjata sa më rehat.
Static Contrast Ratio
10M:1
Monitor
19.5-inch
Color
Black
Input Terminal
VGA
Display type
LED Wide
Recommended Resolution
1600x900
Brightness
200 cd/m2
Speakers
Yes
Response Time
5ms
Screen Size Compatibility
60Hz
Refresh Rate
60Hz
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.