HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook
HP ProBook 450 G4 Notebook

HP ProBook 450 G4 Notebook

SACD0339
Performancë e lartë me HP Probook 450 15.6", me këtë dizajn të ri dhe elegant. Bateri që zgjat dhe opsione të cilat krijojnë audio dhe pamje vizuale të mrekullueshme falë HP Audio Boost, HP Noise Cancellation, ekrani Full HD etj.
Processor
I3-7100U ( 2.4GHz 3MB )
VGA
Intel HD 620
Monitor
15.6-inch
DVD
Yes
Webcam
Yes
Bluetooth
Yes
Battery
3-cell
Warranty
1 Year Warranty
RAM
4GB DDR4
HDD
500GB
Wireless
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.