Verbatim 32GB MicroSDHC

SEBZ0521

Karta më e vogël e disponueshme, të dizenjuara posacërisht për celularë, e cila konsumon shumë pak energji, duke ruajtur baterinë e celularit tuaj. Mund të përdoret në GPS, MP3, kamera digitale. Kapacitet më i lartë dhe shpejtësi më e lartë e transferimit të të dhënave.

Color
Black
Capacity
32GB
Read Speed
10Mb/s
Write Speed
10Mb/s
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies.