Memory Card

Accessories-Memory Card
Verbatim 32GB MicroSDHC Verbatim 32GB MicroSDHC 2
Available
Memory Card

Verbatim 32GB MicroSDHC

Verbatim
SEBZ0521
Karta më e vogël e disponueshme, të dizenjuara posacërisht për celularë, e cila konsumon shumë pak energji, duke ruajtur baterinë e celularit tuaj. Mund të përdoret në GPS, MP3, kamera digitale. Kapacitet më i lartë dhe shpejtësi më e lartë e transferimit të të dhënave.
Verbatim 64GB MicroSDXC... Verbatim 64GB MicroSDXC... 2
Available
Memory Card

Verbatim 64GB MicroSDXC Class 10

Verbatim
SEBZ0518
Currently the smallest form factor of memory card available, the microSDHC memory cards are designed especially for mobile phones, this tiny memory card consumes very little power, therefore preserving the battery life of your mobile phone. It can also be used in GPS devices, MP3 players, digital cameras and PDA’s. The list of compatible devices grows...
Kingston 128GB MicroSDHC... Kingston 128GB MicroSDHC... 2
Available
Memory Card

Kingston 128GB MicroSDHC Class 10

Kingston
SEBZ4600
Kingston’s microSDHC/microSDXC Class 10 UHS-I card features Class 10 UHS-I speeds of 45MB/s read and 10MB/s write, making it ideal for photographers who shoot everything from still images to kids and pets in motion. It’s also ideal for cinema-quality HD (1080p) video and reduces buffer time between shots when compared to the Class 4 card. The smallest SD...
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies.