Genius 2.0 Speaker
Genius 2.0 Speaker
Genius 2.0 Speaker
Genius 2.0 Speaker

Genius 2.0 Speaker

SBDT0104
Mini speaker-at e Genius të cilët lidhen me anë të një porte USB në kompjuterin tuaj. Përdorni driver-a 50mm për tingull të lartë dhe të qartë me një performancë prej 1.5Watts. Përmban një buton anash për të ndryshuar volumin e tingullit. 
Color
White
Power Output
1.5 W
Connection
Wired
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.