Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector
Acer X1123H Video Projector

Acer X1123H Video Projector

SDBD0200
Projektorët Acer kanë një kualitet të shkëlqyer të imazhit dhe janë perfekte për përdorime të përditshme në punë ose në shtëpi, për të bërë prezantime të ndryshme.
Static Contrast Ratio
20000
Input Terminal
HDMI
Brightness
3600 ANSI lumen
Projection Technology
DLP 3D
Resolution
SVGA
Lamp Life
5000h
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.