Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer
Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer
Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer
Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer
Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer
Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer

Epson Dot-matrix TM-U220A-007 Printer

SCED0140
Eshtë kompakt, i besueshëm dhe i optimizuar për të qenë i shpejtë. Ofron të gjitha opsionet e thjeshta që mund të përdoren në restorante, industri shitje etj, gjithashtu edhe printim me dy ngjyra për të dalluar më mirë pjesët më të rëndësishme të printimit. 
Functions
Print
Print Speed
200cps
Print Technology
Impact dot matrix
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.