HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer
HP LaserJet Pro MFP M130a Printer

HP LaserJet Pro MFP M130a Printer

SCDC0232
Printeri LaserJet MFP më i vogël i HP. Printoni në mënyrë profesionale dokumenta, por jo vetëm. Skanoni dhe bëni fotokopje duke kursyer edhe energjinë me MFP të dizenjuar për të qenë eficient.
Functions
Print/Copy/Scan
Print Speed
22ppm
First Page Out
7.3s
Print Technology
Laser
Processor Speed
600MHz
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.