HP M180n Color LaserJet Pro Printer
HP M180n Color LaserJet Pro Printer
HP M180n Color LaserJet Pro Printer
HP M180n Color LaserJet Pro Printer
HP M180n Color LaserJet Pro Printer

HP M180n Color LaserJet Pro Printer

SCDC0097

Printoni shpejtë me ngjyra të forta dhe të theksuara, edhe nëpërmjet telefonit tuaj. 

Functions
Print/Copy/Scan
Print Speed
16ppm
First Page Out
11.8s
Print Technology
Laser
Processor Speed
800MHz
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ky website përdor cookies.