Samsung CLT-K4072S Black Toner Cartridge

Samsung CLT-K4072S Black Toner Cartridge

OMSL0186
Garanton printime me kualitet të lartë dhe në mënyrë uniformë. Eshtë i lehtë për tu mirëmbajtur dhe për tu menaxhuar.  NO NOIS Mekanizmi NO NOIS do të thotë që toneri ruhet në një mekanizëm të fiksuar, duke eliminuar zhurmat dhe vibrimet. Gjithashtu edhe toneri është shumë i lehtë për tu ndërruar.
Devices
1500 Pages
Page Yield
1500 Pages
Color
Black
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.