HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor
HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor

HP EliteDisplay E223 21.5" Monitor

SBAC0536
Stil dhe kualitet i lartë në këtë ekran modern, ergonomik dhe produktiv, të përshtatshëm për biznese. Monitori 21.5" ka 3 anësore shumë të holla të cilat e bëjnë të përshtatshme nëse dëshironi të bashkoni disa ekrane me njëri-tjetrin, në mënyrë që të punoni sa më rehat gjatë gjithë kohës.
 
Display type
LED Backlit
Response Time
5ms
Brightness
250 cd/m2
Recommended Resolution
1920x1080
Viewing Angle
178/178
Static Contrast Ratio
1000:01:00
Input Terminal
USB VGA Display Port HDMI
Monitor
21.5-inch
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.