HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor
HP Pavilion Gaming 32 HDR Monitor

HP Pavilion Gaming 32" HDR Monitor

SBAB0030
Ekrani HP Pavilion Gaming 32" ju përcjell pamje vizuale realistike nëse jeni duke luajtur, duke parë video ose duke edituar foto. Ngjyra me kontrast të lartë falë ekranit të avancuar HDR dhe teknologjisë AMD FreeSync. 
 
Display type
LED
Refresh Rate
75 Hz
Response Time
5ms
Brightness
400 cd/m2
Recommended Resolution
2560x1440
Static Contrast Ratio
3000:01:00
Input Terminal
USB/Display Port/HDMI
Pixel Pitch
0.276 mm
Ngjyra
E zezë
Warranty
1 Year Warranty
Monitor
32-inch
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.