Samsung Spinpoint M8 500GB Internal HDD

Samsung Spinpoint M8 500GB Internal HDD

SIFI1141
Ka teknologji të avancuar e cila bën që të rrisë densitetin e ruajtjes së të dhënave për njësi. Përmban EcoSeek dhe NoiseGuard për të patur sa më pak zhurmë. Ridizenjimi i tij mbron diskun nga dëmtime të ndryshme, për të mos patur humbje të të dhënave.
Color
2.5-inch
Warranty
500GB
RAM
5400RPM
Hard Drive Size
2.5-inch
Hard Drive Capacity
500GB
Hard Drive Rational Speed
5400RPM
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.