Lenovo V530-15ICB Micro Tower Desktop
Lenovo V530-15ICB Micro Tower Desktop
Lenovo V530-15ICB Micro Tower Desktop
Lenovo V530-15ICB Micro Tower Desktop

Lenovo V530-15ICB Micro Tower Desktop

SAAB0277
I fuqishëm dhe i sigurt, ky desktop është dizenjuar për të patur një produktivitet të lartë për një kohë të gjatë dhe për të lehtësuar punën e menaxherëve të IT.
Processor
i3-8100 ( 3.6GHz 6MB )
DVD
DVD RW
Warranty
1 Year Warranty
RAM
4GB DDR4
HDD
1TB
Keyboard
Yes
Operating System
FreeDOS
Mouse
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.