HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC
HP ProDesk 400 G5 Micro Tower PC

HP ProDesk 400 G5 Micro Tower Desktop

SACB7610
Opsione me performancë të lartë Performancë e lartë për punën tuaj me anë të procesorit Intel të gjeneratës së 8 dhe SSD. Shtrirje e cila rrit investimin tuaj Ky desktop ka 3 ndarje, 3 slote dhe shumë porta opsionale ku mund të lidhni edhe deri në 3 monitorë. Connection Hub Me 8 porta USB dhe me lidhje opsionale për Bluetooth, ky desktop bëhet një hub për të gjitha pajisjet e zyrës tuaj.
Processor
i5-8500 ( 3.0GHz 6MB )
DVD
DVD RW
Warranty
1 Year Warranty
RAM
8GB DDR4
HDD
500GB
Keyboard
Yes
Operating System
FreeDOS
Mouse
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.