Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC
Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC
Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC
Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC
Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC

Lenovo ThinkCentre M920z All in One PC

SAAB8018
Zë pak vend Falë dizajnit të tij të hollë dhe elegant, ju do të keni më shumë vend në tavolinën tuaj për të punuar. Kurseni kohë Kamera e tij Smart mund të rrotullohet 180' horizontalisht dhe 50' vertikalisht, dhe në këtë mënyrë mund ta keni më të lehtë për të bërë një video konferencë.
Processor
i5-8400
Monitor
23.8-inch
DVD
DVD RAMBO
Bluetooth
Yes
Warranty
3 Year Warranty
RAM
8GB DDR4
HDD
1TB
Keyboard
Yes
Operating System
Windows 10 Pro 64
Mouse
Yes
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.