Antenna

Networking-Antenna
Planet 12-18dBi Adjustable...
Available
Antenna

Planet 12-18dBi Adjustable Sector Antenna

Planet
SGXB0015
Për të marrë pjesë edhe në lidhjet wireless të një distance të madhe, Planet ofron një numër të madh antenash, kabllash dhe aksesorësh të tjerë për aplikacione 2.4GHz dhe 5GHz ISM.
Planet 8dBi...
Available
Antenna

Planet 8dBi Omni-directional Antenna

Planet
SGZA0198
Për të marrë pjesë edhe në lidhjet wireless të një distance të madhe, Planet ofron një numër të madh antenash, kabllash dhe aksesorësh të tjerë për aplikacione 2.4GHz dhe 5GHz ISM.
D-Link Dual Band...
Available
Antenna

D-Link Dual Band Directional Antenna

D-Link
SGZA0211
Një antenë dual band me performancë të lartë, e cila mund të instalohet brenda ose jashtë. Mund të rrisë në mënyrë efektive shtrirjen e wireless të pajisjeve 802.11a, 802.11b dhe 802.11g.
https://gjergji-kompjuter.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5cc89ef61eda8.jpg
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ky website përdor cookies.