Longse 8 Channel 5MP DVR
Longse 8 Channel 5MP DVR
Longse 8 Channel 5MP DVR
Longse 8 Channel 5MP DVR

Longse 8 Channel 5MP DVR

SKCL0023

DVR e cila përmban 8 kanale dhe mund të suportojë regjistrime me rezolucion deri në 5MP.

HDD
1 SATA
Video Input Channel
8 5MP
Audio
Yes
Video Format
AHD/TVI/HDCVI/HDTVI/IP
Max Bandwidth
200 Mbps
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies.