Hardware

Hardware
Active filters
Asus GeForce GTX 1050 3GB... Asus GeForce GTX 1050 3GB... 2
Available
Graphic Cards

Asus GeForce GTX 1050 3GB Graphic Card

Asus
SIIA9318
2 herë më shumë jetëgjatësi e kartës grafike, ka teknologji Auto-Extreme me komponente Super Alloy Power II për më shumë qëndrueshmëri. Përmban GPU Tweak II me XSplit Gamecaster e cila ofron më shumë performancë. Një eksperiencë e mrekullueshme në lojra si: Overwatch, Dota 2, CS Go dhe League of Legend. Më pak fërkim, e cila bën që të lëvizë më lehtë, për...
Product added to wishlist
Product added to compare.

This website uses cookies.